Wat leuk dat je er bij was op de Schakeldag 2023 in Den Bosch! We zijn verheugd dat je onze stand hebt bezocht en deelnam aan een dag vol kennismaking en inspiratie. Tijdens de Schakeldag heeft Parolo laten zien hoe je participatieprocessen vastlegt en valideert.

Vanaf 1 januari treedt de Omgevingswet in werking en is participatie een verplicht onderdeel bij ruimtelijke processen. Hierbij is onze tool onmisbaar! Met Parolo maak je participatieprocessen makkelijk, waardoor ruimtelijke projecten nog succesvoller kunnen worden.

Bedankt voor je interesse en betrokkenheid tijdens de Schakeldag. We kijken ernaar uit om in de toekomst samen verder te werken aan een wereld waarin participatie hét verschil maakt!

Lees hier meer over wat Parolo voor jou kan betekenen of ga met Parolo aan de slag.

Met vriendelijke groeten,

Het Parolo-team

Deel jouw mening over participatieprocessen en maak kans op een Paroloid camera!

Wat een leuke dag was de Schakeldag in Den Bosch! We hebben veel geleerd van elkaar en zijn erg benieuwd naar jouw mening!

Met onze Paroloids is met één klik de dag vastgelegd. Elke oprechte discussie en elke gedeelde visie is dus terug te vinden. Dit is een glimp van wat Parolo en participatie voor jou kunnen betekenen.

Wij zijn erg benieuwd hoe jij denkt een participatieproces succesvol te maken. Wanneer je onderstaande vraag invult, maak je ook kans op het winnen van onze Paroloid camera! 📷

    Liever direct contact?

    Bel naar: +31 616 448 119 of stuur een e-mail naar: praatje@parolo.nl

    Je kunt ook via onderstaand formulier je gegevens achterlaten, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Welk participatieniveau past bij elke planfase?

    Waar sta jij in het project en wat is volgens jou de juiste participatievorm in deze fase? Denken anderen daar ook zo over? Wij onderzochten het onder 220 gemeentes. Je krijgt het helder door de participatiemeter in te vullen. Deze maakt onderlinge verschillen in verwachtingen duidelijk. Zo kun jij tijdig bijsturen en het proces soepel laten verlopen.