Parolo is ontwikkeld door een club ruimtelijke planners in Arnhem. In de praktijk ervaarden zij dat ze voor ieder project steeds het participatiewiel moesten uitvinden. Overzicht houden was lastig, standaard projectmanagementtools voldeden niet en zonder tooling was het vrijwel onmogelijk om aan te tonen wat de betrokkenheid is geweest van de belanghebbenden. Daarom ontwikkelden zij in 2020 Parolo. Inmiddels is Parolo met behulp van diverse partijen zo doorontwikkeld, dat de tool een waardevol gereedschap is voor iedereen die participatie goed wil regelen en wil voldoen aan de nieuwe omgevingswet.

Parolo helpt planmakers optimale waardecreatie te halen uit participatie

Wij geloven in ‘the wisdom of the crowd’ en het komen tot mooiere en betere resultaten voor iedereen als participatie van betrokkenen goed geregeld is. Met de komst van de nieuwe omgevingswet krijgt participatie een verplichte rol in het ontwikkelproces van projecten die van invloed zijn op de ruimtelijke ordening. En dat juichen wij toe. Wij ervaren dagelijks hoe participatie een enorm waardevolle toevoeging geeft.

Daarom is Parolo ontstaan: wij willen planmakers helpen optimale waardecreatie te halen uit participatie. Het doel van Parolo is participatie zo makkelijk maken, dat iedere planmaker het maximale uit participatie kan halen tegen lage kosten. Want zeg nou zelf, we hebben er allemaal profijt van als projecten succesvol zijn en deze onze leefomgeving mooier en beter maken.

Kennismaken?

Vragen over jouw participatietraject met Parolo?
Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Kennismaken?

Vragen over jouw participatietraject met Parolo?
Ons team staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. Neem gerust contact met ons op.

    Zij hebben het gemak van Parolo al ervaren