Wat leuk dat je bij onze stand bent geweest op de participatieparade!

Sinds 14 maart is bekend dat op 1 januari 2024 de Omgevingswet inwerking gaat treden. Hiermee wordt participatie een verplicht onderdeel bij vergunningaanvragen. Om jou als ontwikkelaar hierbij te helpen, hebben wij Parolo ontwikkeld. Parolo is de participatietool die participatie makkelijk maakt.

Met Parolo zorg je voor de vastlegging en validatie van het participatieproces. Participanten kunnen namelijk heel eenvoudig documenten inzien en hier ook geanonimiseerd op reageren. Wanneer jouw participatieproces is afgerond, draai je met één druk op de knop het participatieverslag uit. Dit verslag kan je vervolgens aanbieden bij de vergunningaanvraag. Hiermee kun jij aantonen dat je voldoet aan de participatieplicht.

Ben je benieuwd wat Parolo voor jou als ontwikkelaar kan betekenen?
Lees meer over de voordelen van Parolo voor projectontwikkelaars of ga met Parolo aan de slag.

Liever direct contact?

Bel naar: +31 616 448 119 of stuur een e-mail naar: praatje@parolo.nl

Je kunt ook via onderstaand formulier je gegevens achterlaten, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    TIP: De Participatimeter

    Waar sta jij in het project en wat is volgens jou de juiste participatievorm in deze fase? Denken anderen daar ook zo over? Je krijgt het helder door de participatiemeter in te vullen. Deze maakt onderlinge verschillen in verwachtingen duidelijk. Zo kun jij tijdig bijsturen en het proces soepel laten verlopen.